За нас

Екипът ни се занимава с изработка на панорамни снимки и виртуални турове от 2008 г.
Използваме най-модерна фотографска техника, индивидуално цветово профилиране и HDR* технология.
Снимаме панорами както по поръчка, така и за удоволствие.

Какво предлагаме като услуги може да разгледате ТУК

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ - ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво е виртуална разходка?

Интерактивната сферична панорама е един вид 3D снимка, чрез която можете да разгледате мястото или обекта от екрана във всички посоки, все едно сте там. Виртуалната разходка се състои от няколко панорами, свързани заедно. С едно натискане на "гореща точка" Вие се пренасяте в друга панорама и буквално се разхождате от едно място на друго.

Панорамите - предимства и приложения

В ерата на интернет и интензивната обмяна на информация клиентите Ви искат да знаят какво да очакват. Това обяснява огромната популярност на виртуалните разходки. Те добавят стойност на вашия уеб сайт и компания. Ето и някои от предимствата на виртуалните разходки:

 • Интерактивна презентация на вашия бизнес по всяко време 24/7;
 • 360° поглед във всички посоки- позволява да се види всяко едно кътче и  всеки детайл;
 • Модерен и  творчески начин да представите вашата дейност - една стъпка пред конкуренцията;
 • Атрактивност - панорамата има положителен ефект за вашия облик. Гостите на Вашия сайт ще го посещават по-често и за по-дълъг период от време;
 • Интерактивност- вашите клиенти избират къде да разгледат и сайтът ви от обикновен се превръща в интригуващ ;
 • Подпомага вашия маркетинг и превръща потенциални клиенти в реални такива с една  виртуална визита на мястото;
 • Свят без граници- виртуалните разходки заемат все по-голяма част от сайтове по целия свят.

Защо панорама, а не просто снимка?

360° панорамаОбикновена снимка
360° поглед- клиентът се чувства все едно е тамдане
Реалност - показвате всички погледи, няма скрити и подвеждащи местадане
Модерна технология - Вие сте в крак с времетодане
Детайл- Вие показвате повече, с по-голяма резолюциядане
Приближаване - за да видите някой неща дори по-добре, може да се приближите или отдалечитедане
Допълнителна информация- съдържа повече информация от просто снимкадане
Интерактивност - Вашите клиенти управляват погледа сидане
Развлечение - фактор, който не трябва да се подценявадане
Време за зареждане - обикновената снимка се зарежда по-бързо от една панораманеда

Защо ние?

Печелим клиенти, но не и с цената на компромиси с качеството.

Как да изберете кой да Ви направи панорамите?

 • Вижте примерни панорами, изготвени от фирмата и ги сравнете с останалите на пазара;
 • Питайте за помощ за вграждане на панорамите в сайта, както и Вашата информация и лого;
 • Питайте кои опции и екстри са включени в цената и кои не;
 • Питайте с каква апаратура снимат;
 • Не оставайте заслепени от непознати за Вас термини- питайте какво се има предвид;
 • Не се съгласявайте с първото нещо преди да са Ви ясни всички опции;
 • Не се заблуждавайте - спестяването на средства при по-евтина оферта не е най-доброто решение.

Ние Ви предлагаме най-добрите решения за Вашите нужди!

Какво предлагаме:

 • Ефективност и пълен пакет от услуги - вие избирате краен продукт , а ние поемаме всичко останало - от снимки до насоки за качване на панорамите на Вашия сайт при нужда;
 • Качество - снимките се правят бързо и ефективно с модерна професионална техника, с която ще направим най-доброто за Вашия бизнес. Панорамите се заснемат с максимална резолюция и HDR* технология, което гарантира ясно изображение с перфектна светлина и богати цветове. Вашата панорама е оптимизирана за онлайн ползване, а високата резолюция е подходяща за офлайн презентация и широкоформатен печат;
 • Персонализиране - виртуалните турове ще са изработени специално за Вас - лого, информация, навигация, архитектурни разпределения, вграждане на  аудио или видео, връзка към интернет страница и елекронна поща, карта- всичко може да пристъства елегантно в панорамите при нужда;
 •  Персонализиран хостинг за Вашите панорами, когато нямате собствен уебсайт;
 • Лично отношение - установяването на добра връзка с клиента е от съществена важност за разбиране на Вашите нужди. С радост ще отделим допълнително време, за да разберем от какво точно имате нужда.
 • Лицензирани плеъри (според нуждите) за Вашите панорами- няма да се изложите пред Вашите клиенти.
 • Печат - искате да декорирате Вашия дом или офис с панорамна снимка на една от Вашите сгради или продукти? Нашите панорамни фотографии с висока резолюция могат да бъдат изпечатани на различни подложки и формати. Предлагаме разпечатка на канава, фотохартия- матова или гланцирана, прозрачно фолио, както и  широкоформатен печат за плакати и билбордове.

За кои сектори е подходяща панорамата?

Всеки един сектор, който има професионална насоченост, има полза от виртуална разходка. Вие показвате на бъдещите си клиенти предварителен поглед, с което градите доверие с честна информация.

Сложен ли е процеса на поръчване и получаване на панорама?

Не! Четири лесни стъпки:

 1. Контакт - с електронна поща или телефонно обаждане (тук). След като разберем внимателно какви са плановете Ви, ще дискутираме детайли.

 2. Заснемане на панорамите - заснемането е след уговаряне на дата и отнема от петнадесет минути до един час в зависимост от броя на панорамите и условията на място.

 3. Обработване на снимките и изготвяне на панорамите или виртуалните разходки-  премахват се нежелани обекти или дефекти, проверяват се цветовете, добавя се Вашето лого и бизнес информация и готовия продукт се оптимизира за онлайн ползване.

 4. Предаване на крайния продукт - с линк в интернет, за сваляне от нашия сайт или на CD и готови за използване. Съдействаме и за вграждане в страницата Ви при нужда.

Кога/Къде може да се снима панорама?

Панорами могат да се снимат както на закрито (интериори), така и на открито (екстериори) по всяко време - ярко слънце, облачно, привечер, през нощта. Благодарение на специалната техника на заснемане HDR (High Dynamic Range), всичко наоколо може да бъде заснето, както го възприема човешкото око. Светлинната атмосфера може да бъде пресъздадена перфектно: свещи, огън от камина, нощно или градско осветление.

Каква е цената на панорамните услуги?

Всеки проект, всеки бизнес е различен. Затова винаги подхождаме индивидуално и се стараем да посрещнем Вашите желания. Използвайте формата за контакт за безплатна ценова оферта.

Клиентите ми имат ли нужда от специален софтуер или хардуер за разглеждане на панорамите?

Съвремен компютър, телефон или таблет е достатъчен за разглеждане на всяка панорама.

HDR технология

Предлаганите панорами се изготвят освен с голяма резолюция, но и с Висок Динамичен Обхват (HDR- High Dynamic Range). Това гарантира максимално доближаване на снимката до реалната среда и начина, по който възприема човешкото око.
За целта е необходимо да се направят няколко (например от 3 до 11+ броя) снимки, които да обхванат цялата динамика на сцената – от най-тъмните до най-светлите кътчета. Всичко това събрано в едно води до резултат, който дава най-пълна визуална информация и е приятен за погледа. Пример - интериор с прозорец, през който влиза ярка светлина, с HDR технологията може да видите не само навън, но и вътре, където няма да е тъмно, както ако беше снимано по нормален начин.

Пример 1:
(натиснете върху картинката, за да видите по-голямо изображение)

Цифрова обработка

Понякога се налага козметична работа по снимките, например, изцапани стени, нежелани обекти, попаднали в панорамата. Ние правим всичко възможно да отстраним ненужните и неподходящи неща и може да стигнем до смяна на цветовете на цели стаи.

Други проекти, свързани с панорамите

Деветашката пещера в снимки

Panomagic.eu използва Nodal Ninja от Panosociety

Disclaimer:
All materials located on this website are provided for presentational purposes only. Gallery images may not be reprinted, resold, repackaged or altered for any use or profit. Using them without written permission from the author George Palov will result on infringement of copyright laws.
Авторски права:
Всички материали, намиращи се на този уебсайт, се предоставят само за презентационни цели. Изображенията на галериите не могат да бъдат препечатани, препродадени или променени за каквато и да е употреба или печалба. Използването им без писмено разрешение от автора Георги Палов ще доведе до нарушаване на Закона за авторското право и сродните му права.